STALEKS Professional Cuticle Nippers SMART 80 5mm

STALEKS Professional Cuticle Nippers SMART 80 5mm

 19,99 excl. BTW

Uitverkocht

  • rechte snijkanten met een helling
  • snijdeel met uitsteeksel
  • gemak en comfort van de technicus tijdens het werk met het gereedschap door de vertrouwde uitstraling van de handvaten en door de perfect passende handvaten
  • het stijlvolle, matte oppervlak van het gereedschap, aangenaam om aan te raken
  • professioneel slijpen handmatig uitgevoerd door een specialist
  • zachte, gelijkmatige openingsslag door grondig polijsten van het gewricht
  • gebruikt voor het doen van manicure en als hulpmiddel voor het voltooien van manicure/pedicure
  • roestvrij staal AISI 420

Staleks biedt al meer dan 20 jaar kwaliteitsinstrumenten voor zowel professioneel als thuisgebruik. Staleks, een merk uit Oekraïne, is zeer toegewijd aan constante evolutie om alleen het beste te brengen en te voldoen aan de juiste oplossing voor de Staleks consument wereldwijd!

Staleks werkt met moderne apparatuur, geperfectioneerde technologie, eigen onderzoeks- en ontwerp afdeling en meer dan 600 geschoolde medewerkers, dit alles helpt om dagelijks aan creatie van professionele instrumenten te werken. Naast creëren staat ook perfectioneren van huidige productkwaliteit hoog in het vaandel!

Kortom Staleks instrumenten combineren eerste klas staal, ultieme professionaliteit en uitmuntend vakmanschap. Alle nagelinstrumenten van Staleks worden handmatig geslepen, dit zorgt voor een lange duurzaamheid van scherpte en hoeven de nageltools voor een langere periode niet opnieuw te worden geslepen. Dit zorgt ervoor dat de nagelstyliste een uitstekende kwaliteit van manicure of pedicure kan uitvoeren. Alle nagelinstrumenten van Staleks zijn van medisch roestvrij kwaliteitsstaal en zijn zeer corrosiebestendig. Het ontwerp van de Staleks nagelinstrumenten zijn veelzijdig, hebben een mooi uiterlijk, ergonomisch en hebben een lange levensduur, wat de hoofdkenmerken zijn om een onvervangbare troef te zijn voor uw nagelsalon!

Artikelnummer: 4514 Categorieën: , ,

Beoordelingen

beoordelingen

Wees de eerste om “STALEKS Professional Cuticle Nippers SMART 80 5mm” te beoordelen